Pusat Kerjaya UMPSA    

Articles

Program Forum Kerjaya - “From Campus to Career: A Guide to Nailing Interviews and Securing Employment”

Program Forum Kerjaya - “From Campus to Career: A Guide to Nailing Interviews and Securing Employment”

Gambang, 25 Mei 2023 - Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia Proses (FTKKP) dengan kolaborasi bersama Pusat Kerjaya UMP (UMPCC) mengadakan Program Forum Kerjaya
bertajuk "“From Campus to Career: A Guide to Nailing Interviews and Securing Employment” bertempat di WDKU-K-01 UMP Kampus Gambang.
Program ini dihadiri oleh pelajar dari UMP Kampus Gambang dan bertujuan untuk memberikan penerangan berkaitan apakah skill semasa atau kualiti yang perlu
ada di industri minyak dan gas, strategi, kesalahan yang dilakukan pelajar semasa temuduga, kelebihan berada di industri yang besar dan pelbagai lagi tips berguna untuk pelajar.
Tuan Syed Hafizurrahim Bin Syed Ibrahim - Jurutera Petroleum, Encik Ir Hasrin Bin Hashim - Pengarah Eksekutif HUDA Group Of Companies & YM Raja Fernaliz Binti Raja Harris - Pengarah Teknikal EXS Synergy Sdn. Bhd. telah dijemput bagi menjadi panel bagi program ini.
Turut hadir di program tersebut adalah Pengarah Pusat Kerjaya UMP (UMPCC) Dr Izwan Ismail & Timbalan Dekan Akademik FTKKP, Dr Rozaimi Abu Samah.

Print   Email
Image
— Contact
Pusat Kerjaya UMPSA
Lebuh Persiaran Tun Khalil Yaakob
26300 Kuantan,
Pahang Malaysia
+609 431 5023
li@ump.edu.my

— Quick Link